Områdemesterskab 2020 – aflyses

Som i ved har der lige været sidste tilmeldingsfrist til områdemesterskab. Status er, at der er fire klubber der ikke kan stille, en række klubber der kun stiller med en eller to hunde og kun to klubber, Holbæk og Næstved, der stiller med fuldt hold. Alt i alt er der tilmeldt 16 hunde, fordelt på alle fire klasser.

 

Vi har drøftet udfordringen i bestyrelsen, ligesom jeg har drøftet udfordringen med den afholdende forening.

 

Jeg har vanskeligt ved at se, der kan blive tale om et reelt områdemesterskab. Hvad årsagen er, er vanskelig at udpege – det skyldes formegentligt et sammentræf af flere faktorer.

 

  • Skyldes det Covid19?
  • Skyldes det for få hunde ude i klubberne?
  • Skyldes det placeringen på året?
  • Skyldes det en generel manglende motivation?

 

Årsagerne kan være mange.

 

Jeg har besluttet, sammen med bestyrelsen og den afholdende forening, at områdemesterskabet i 2020 aflyses. Det er beklageligt, men den forberedelse et områdemesterskabe kræver, så skal vi kunne mestre flere hunde.

 

Jeg håber selvfølgelig på jeres opbakning og forståelse, men jeg er bestemt også interesseret i en tilbagemelding, hvis i tænker det er et helt forkert træk J

 

Lad os drøfte udfordringen på kommende formandsmøde – vi skal selvfølgelig også i fremtiden have et områdemesterskab, vi skal blot sammen finde den rigtig form!

Med venlig hilsen

Ulla Petersen

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.