Introduktion til klikkertræning

Invitation til teamaften Introduktion til klikkertræning den 9. juni kl. 18.00 til 21.00

Sted: Kobberbakkeskolen, Manøvej 13, 4700 Næstved.

Områdebhar været i dialog med de dygtige instruktører fra Hund & Træning og det er lykkedes os at få dem til at dele deres viden med os.

Første gang vi byder Hund og Træning velkommen, skal vi møde Christina. Christian er virkelig dygtig, god til at formidle og rigtig spændende at lytte til

Kurset koster 75 kr. pr. næse inklusiv kaffe og kage. Tilmelding via mail til områdekasseren Pia Christiansen piahund@mail.dk Betaling ved tilmelding til områdets konto 9570 12219598 – danske bank.

Christina er uddannet instruktør og adfærdsrådgiver. Hun har undervist på alle niveauer i mange forskellige emner f.eks. indlæring, stress, klikkertræning, konkurrencelydighed, adfærd, racekendskab mm. Redaktør og forfatter til en lang række artikler i bladet Hund & Træning fra 2003 – 2012. Christina er forfatter til tre bøger. Senest har hun sammen med Karen Strandbygaard Ulrich skrevet KLIK dig til succes.

Christina dannede firmaet Hund & Træning i 2003, hvor fokus er på uddannelser og undervisning. Hun har haft hund siden 1976. Christina begyndte med irsk setter, fortsatte med beagle og siden border collie, som er den race, hun har forelsket sig i og har nu. Christina har dyrket mange former for hundesport lige fra agility, schweiss, hyrdearbejde, dog dancing, tricks og lydighed. Lydighedstræning og konkurrencer, der foregår med glæde og intensitet, er hendes største kærlighed. Her har hun været konkurrenceaktiv siden slutning af 80’erne og har haft 3 hunde på det danske landshold.

Introduktion til klikkertræning

Klikkertræning er en træningssystematik, der anvendes af dyretrænere over hele verden med enestående resultater. Det har for længst vist sig, at træningsteknikken er et uundværligt træningsredskab, når det drejer sig om Zoo dyr, men det er også slået fast, at denne træningsform kan skabe resultater i alle grene af hundesportens verden. Mindst lige så vigtigt er det, at klikkertræningen også ændrer på vores forhold til de hunde vi træner, fordi klikkertræningen foregår på hundens præmisser og inddrager dem i læreprocessen som ligeværdige samarbejdspartnere. Bl.a. derfor bruges klikkertræningens principper også i adfærdsbehandlingen og i arbejdet med frivillig håndtering.  

Klikkertræning er en belønningsbaseret træningsform, der baserer sig på videnskabelige indslæringsprincipper og en systematisk og trinvis tilgang til indlæring. Vil du gerne have mere effektiv træning? Vil du gerne have en glad og motiveret hund? Klikkertræningen giver dig redskaberne og du får samtidig gode resultater af din træning. Foredraget giver et indblik i klikkertræningens redskaber og systematik, og du får forslag til, hvordan du selv kan komme i gang med denne fantastiske træningsform.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.